Polityka prywatności i cookies

Wersja skrócona, napisana ludzkim językiem

  1. Witryna NaszeKadry.pl wykorzystuje pliki cookies. Są to pliki które zapisane na Państwa komputerze, dzięki którym administrator witryny dowiedzieć się np.: który wpis i kiedy został przeczytany, czy są tutaj Państwo pierwszy czy może kolejny raz, czy strona powinna wyświetlić się w rozmiarze jak dla laptopa, czy raczej dopasować do ekranu telefonu itp.
  2. Dzięki analizie cookies mogę zorientować się, jakie treści są interesujące dla moich Gości i tak tworzyć stronę, by była dla Państwa coraz lepsza.
  3. Ważna uwaga: Pliki cookies nie pozwalają na identyfikację Państwa jako konkretnych osób!
  4. Polityka prywatności jednym zdaniem: Nigdy, ale to nigdy, pod żadnymi warunkami nie przekażę Państwa adresu email z zapisu na newsletter, żadnemu podmiotowi zewnętrznemu, osobie, ani żadnej firmie. Adresy te są zbierane dobrowolnie, za Państwa zgodą i potwierdzeniem – będą wykorzystywane jedynie do komunikacji z Państwem i promocji produktów i usług Naszych Kadr.pl. Nie będą wykorzystane do promocji produktów i usług firm zewnętrznych.
  5. Adresy email zbierane są z wykorzystaniem profesjonalnego narzędzia firmy Getresponse.

 

Jeżeli cokolwiek w polityce prywatności lub cookies budzi Państwa wątpliwości proszę bez wahania napisać do mnie: kontakt@naszekadry.pl – chętnie wyjaśnię.

 

Polityka prywatności i cookies

Wersja oficjalna – nienaruszająca powyższych zapisów

  1. Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych pozyskanych od Państwa za pośrednictwem witryny NaszeKadry.pl (zwaną dalej witryną) przez NaszeKadry.pl Tomasz Nowiński, działalność gospodarczą zarejestrowaną w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG), prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki.
    Dane adresowe / kontaktowe:
    Siedziba: 52-129 Wrocław, ul. Vivaldiego 56/6
    Adres do korespondencji: 52-436 Wrocław, ul. Leszczynowa 20
    NIP: 8941055167, Regon: 932833017
  2. Pliki cookies są informacjami zbieranymi przez witrynę NaszeKadry.pl w sposób automatyczny. Mechanizm znany jako cookies, to drobne informacje zapisywane w formie plików przez serwer witryny na komputerze użytkownika.
  3. W każdym wypadku i każdej chwili mogą Państwo zablokować i/lub usunąć pliki cookies – w ustawieniach Państwa przeglądarki internetowej.
  4. Pliki cookies zbierane są aby cały czas skutecznie poprawiać, ulepszać witrynę oraz dostosowywać ją do potrzeb informacyjnych użytkowników (osób odwiedzających NaszeKadry.pl). Technologia cookies nie jest wykorzystywana do pozyskiwania jakichkolwiek danych o indywidualnych osobach odwiedzających witrynę. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć pliki cookies w opcjach swojej przeglądarki internetowej (więcej szczegółów jest dostępnych w pomocy do danego typu przeglądarki). Wyłączenie cookies w opcjach przeglądarki nie powinno to znacząco wpłynąć na główne funkcjonalności i ogólne korzystanie z witryny.
  5. Dostęp do zbiorczych danych statystycznych uzyskanych z plików cookies ma administrator witryny NaszeKadry.pl.
  6. Pliki cookies wykorzystywane są w szczególności w celu:
    a) Dostosowania zawartości witryny do preferencji Użytkownika.
    b) Rozpoznania urządzenia Użytkownika witryny aby prawidłowo wyświetlić stronę (co zapewnia responsywność – np. smartfon, tablet, komputer są rozpoznawane automatycznie).
    c) Budowania statystyk, pozwalających na ulepszanie zawartości witryny.
  7. NaszeKadry.pl nie odpowiada za politykę cookies i politykę prywatności zewnętrznych stron internetowych, do których odnośniki mogą być umieszczone na stronach witryny.

Prywatność

  1. Dane osobowe przekazywane przez użytkowników za pomocą formularzy elektronicznych są przez witryny przechowywane na zasadach określonych w prawie polskim, w szczególności w ustawie o ochronie danych osobowych.
  2. NaszeKadry.pl Tomasz Nowiński dokonał zgłoszenia zbioru danych osobowych do rejestrów prowadzonych przez GIODO.
  3. Administratorem danych jest autor witryny NaszeKadry.pl, Tomasz Nowiński.
  4. Dane, imię i email, zbierane są z wykorzystaniem profesjonalnego narzędzia firmy GetResponse. W firmie NaszeKadry.pl Tomasz Nowiński została wdrożona i jest przestrzegana polityka bezpieczeństwa danych osobowych.
  5. Dodanie danych (adres email i imię) do bazy witryny jest całkowicie dobrowolne i możliwe jedynie po dodatkowym potwierdzeniu chęci zapisania się, tzw. opcja double opt-in.
  6. W każdej chwili użytkownikowi zapewniona jest możliwość wypisania się z bazy adresów email – poprzez kliknięcie w link wypisania się, zamieszczony w stopce każdego przesłanego do użytkownika listu.
  7. Witryna zbiera jedynie adres email oraz imię użytkownika. Adresy email będą wykorzystywane w celu komunikacji witryny z użytkownikami, w szczególności do informowania o nowościach na stronach witryny, o zmianach prawa mających wpływ na oferowane szkolenia, o związanych ze zmianami prawa aktualizacjach moich szkoleń, wreszcie o specjalnych promocjach i premierach kolejnych modułów szkoleniowych.
  8. Zebrane dane nie będą wykorzystywane do promowania produktów i usług podmiotów innych niż NaszeKadry.pl Tomasz Nowiński. Promocje takie mogą być jednak prowadzone na stronach witryny.
  9. Zbierane adresy email nie będą nigdy przekazane podmiotowi zewnętrznemu, osobie, ani żadnej firmie – poza ewentualnymi obowiązkami wynikającymi z obowiązujących przepisów prawa lub obowiązkami nałożonymi na witrynę przez uprawnione instytucje.
  10. Dane związane z realizacją płatnych usług, niezbędne do realizacji usługi (np. fizyczna wysyłka materiałów) lub wymagane przez prawo (np. wystawienie faktury) nie będą przetwarzane ani wykorzystywane w inny sposób, niż do realizacji danej czynności.
  11. Dla zwiększenia Państwa bezpieczeństwa na stronach witryny nie ma możliwości dokonania automatycznych płatności. Jeżeli korzystają Państwo z płatnych usług lub szkoleń, każdorazowo przesyłany jest mail z danymi płatności i numerem konta.
  12. Witryna nigdy nie zwraca się do Państwa z prośbą o przesłanie lub podanie danych osobowych, w tym w szczególności danych finansowych.
  13. W przypadku utracenia, zapomnienia danych dostępowych lub problemów z logowaniem do produktów oferowanych przez witrynę, proszę o kontakt mailowy: kontakt@naszekadry.pl lub telefoniczny.
  14. Dla Państwa bezpieczeństwa i uszanowania praw autorskich, prosimy o nieudostępnianie Państwa danych dostępowych do produktów i usług witryny.
  15. Pytania, zastrzeżenia i uwagi dotyczące polityki prywatności i cookies mogą być przez Pańśtwa zadane pod adresem: kontakt@naszekadry.pl